Mand anholdt for knivdrab af hustru i København

Tirsdag formiddag blev en kvinde stukket ihjel i København. Politiet mistænker hendes mand for forbrydelsen.

En kvinde på 51 år er tirsdag formiddag blevet stukket ihjel i en lejlighed på Tagensvej i København.

Den dræbtes 58-årige mand er blevet anholdt og sigtet for drabet, siger politikommissær Carsten Ahrends fra Københavns Politi til Ritzau.

- Parret har fire børn sammen, og vi har nu fået underrettet dem om den tragiske hændelse. Der er tale om to voksne børn og to mindreårige.

- Vi betragter det som en familietragedie, og derfor har jeg ikke flere kommentarer på nuværende tidspunkt, siger politikommissæren.

Manden er endnu ikke blevet afhørt, og derfor er det uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen. Politiet forventer, at han i løbet af onsdagen vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Ekstra Bladet skriver, at den 58-årige blev anholdt på Tagensvej tæt på lejligheden. Her stod han ganske roligt i strømpesokker og en hvid kjortel og forsøgte at praje en taxa. Taxachaufføren ville dog ikke samle ham op.

- Han havde helt våde strømper og flere blodstænk på størrelse med en femkrone på sin kjortel. Hele hans højre arm var smurt ind i indtørret blod, fortæller Josefine Kastrup Mikkelsen, som sammen med en veninde ringede 114, da hun fik øje på manden.

- Han så lidt forvirret ud, men var ellers meget rolig. Da politiet kom, virkede det, som om han selv prajede dem ind til siden, og så blev han anholdt helt stille og roligt, siger vidnet til Ekstra Bladet.

Manden blev iført blå futter på fødderne, en dna-dragt og brune poser på hænder og arme for at bevare spor, før han blev kørt væk fra stedet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik