Brøndby-træner storroser Morten Wieghorst

Der er enorm respekt fra Thomas Franks side, når Brøndby søndag gæster AGF med Morten Wieghorst i spidsen.

Når Thomas Frank søndag sender sit mandskab i kamp mod AGF i Aarhus, så er det med en stor mængde respekt fra Brøndby-trænerens side i retning mod kollegaen på den anden trænerbænk.

Ifølge Frank er AGF-træner Morten Wieghorst en af de dygtigste trænere, der findes på disse breddegrader.

- Morten Wieghorst er en af Danmarks dygtigste trænerkapaciteter. Han er en af de få trænere i Norden, som formår at bygge en fodboldkultur op med en klar filosofi om at dominere spillet på bolden, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Træneren, som selv er tidligere U-landstræner i Dansk Boldspil-Union (DBU), roser også forhenværende landstræner Morten Olsens arbejde med den røde tråd om fodboldfilosofi, og her er Wieghorst en af få, som kan lidt af det samme.

- Der er kun en lille håndfuld af trænere i Norden, som har samme kompetencer. Her er Morten Wieghorst, Kasper Hjulmand og Kent Nielsen blandt de allerbedste.

- Derfor går vi ind til kampen med respekt for hele projektet, som AGF og Morten er i gang med at bygge op, lyder det fra Thomas Frank.

AGF er nummer ni i Superligaen med 17 point for 15 kampe. Brøndby er på fjerdepladsen med 25 point for samme antal kampe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik