Er det her Danmarks sødeste naboer?

Lasse From Jonassen fra Brønshøj fik sig noget af en overraskelse, da han kom hjem fra arbejde en aften midt i oktober.

Det gode naboskab bliver ofte glemt og erstattet af konflikter om ligusterhækkens højde, underboens baby og bagboens trampolin.

Men der findes stadig nabolag, hvor det betyder noget at have et godt forhold til dem, der er os nærmest, selvom vi ikke nødvendigvis kender hinanden, skriver boligejernes videncenter, Bolius i dag.

Det fik 27-årige Lasse From Jonassen at føle, da han midt i oktober kom hjem fra arbejde og blev mødt med synet af en flaske rødvin, der stod foran døren til hans lejlighed i Brønshøj.

Rundt om rødvinen var sirligt bundet en lille, rød sløjfe, der var trukket igennem et håndskrevet kort.

Kortet og vinen var til stor forundring fra Lasse From Jonassens nye overboer, Patrick og Steffen, der med store blokbogstaver beklagede, at de havde larmet så meget i forbindelse med indflytningen og den efterfølgende renovering.

- Jeg var helt høj over det, for jeg synes, det var så fedt, og jeg havde ikke engang hørt larm eller opdaget, at der var flyttet nye mennesker ind, siger Lasse From Jonassen til Bolius.

Alle havde fået gaver

Overraskelsen var Lasse From Jonassen ikke ene om, for hele vejen op igennem ejendommen stod samme vinarrangement placeret foran dørene.

Og selvom det kan virke som en triviel gestus, betød indflytternes venlighed meget for Lasse From Jonassen, der tidligere har haft ubehagelige oplevelser i en anden ejendom.

- Jeg havde på et tidspunkt en nabo, der via anonyme breve beklagede sig over, at jeg talte for højt med min kæreste, selvom det ikke engang var sent på aftenen. Og det var ikke det eneste, han brokkede sig over, fortæller han til Bolius.

Efter tilflytternes varme håndsrækning og de efterfølgende arrangementer har stemningen i den lille lejlighedsopgang ændret sig markant til det bedre.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik