Tidligere træner for Brøndby afløser Morten Olsen

Er det her Morten Olsens afløser? Flere medier erfarer, at den 62-årige nordmand Åge Hareide bliver ny dansk landstræner.

Morten Olsen stoppede øjeblikkeligt som dansk landstræner, da EM-kvalifikationen glippede tirsdag aften i Parken, men hans afløser kan meget snart være på plads.

Både TV2 og Politiken erfarer, at den tidligere Brøndby-træner og nuværende Malmø-træner, Åge Hareide, bliver Morten Olsens efterfølger i det danske landstrænersæde.

Efter Morten Olsens øjeblikkelige fratrædelse tirsdag meddelte DBU, at man sandsynligvis vil præsentere en ny landstræner allerede inden nytår.

Åge Hareide er 62 år. Fra 2000 til 2002 stod han i spidsen for Brøndby og siden 2014 har han haft stor succes som træner i Malmø.

Morten Olsen havde egentlig kontrakt med DBU frem til næste sommer, men da det blev til samlet nederlag på 3-4 til Sverige i de to EM-playoffkampe, valgte Olsen at træde af med det samme.

"Jeg er blevet enig med DBU om ikke at fortsætte samarbejdet," lød det fra Morten Olsen på pressemødet efter kampen i Parken.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik