Politikere vil slå ned på ikke-badetøj

Et stigende antal gæster bader i tøj, der ikke er badetøj, og det vil man lave om på i Greve. Der skal dog måske gives dispensationer.

Politikerne i Greve kan ikke helt finde ud af, om man ved særlige lejligheder må bade i andet end badetøj i Greve Svømmehal. Medlemmerne af kultur- og fritidsudvalget i kommunen har således udskudt at tage stilling til reglerne for påklædning i svømmehallen. Det skriver SN.dk.

Center for Byråd & Borgerservice har indstillet, at badning i Greve Svømmehal kun kan ske, hvis en gæst er iklædt rigtig badetøj, herunder burkini eller våddragt. Politikerne skulle have taget stilling til spørgsmålet på et møde den 3. november, men de har nu udbedt sig tænketid til at få klarlagt eventuelle dispensationsmuligheder.

- Vi har valgt at udsætte sagen, fordi vi gerne vil høre dispensationsmulighederne for eksempel i forhold til særlige situationer. Det kan være i forbindelse med uddannelse og prøver, hvor folk skal have tøj på for at bestå en svømmeprøve. Det skal være ved specielle lejligheder, og forvaltningen skal finde ud af, hvad det kan være, siger formand for kultur- og fritidsudvalget i Greve Kommune Anne Marie Lyduch, Venstre, til SN.dk.

I svømmehallen ser man flere og flere gæster, der af forskellige årsager bader i tøj, der ikke er badetøj, og det vil man lave om på, lyder det fra formanden.

- Det er uhygiejnisk. Vi har undersøgt, hvordan det er i andre svømmehaller, og her er der også strammet op. Det gælder blandt andet i Ishøj og Roskilde, og det signal vil vi også godt sende her, siger Anne Marie Lyduch til SN.dk og fortsætter:

- Vi har fået henvendelser om, at der er nogle, der synes, at det er for meget. Hvis man har behov for at have andet tøj på, så er der mange former for badedragter, man kan have på. Man behøver ikke at komme i svømmehallen med sit almindelige tøj.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik