Auktion for Almedin og familien Fejzic

I Hundested er der lørdag aften en kunstauktion til fordel for den 18-årige Almedin Fejzic og hans udvisningstruede familie fra Bosnien.

35 værker er under hammeren, og her til eftermiddag blev de udstillet i forsamlingshuset Gubben, hvor auktionen finder sted.

Medlemmer af foreningen Gæstfrie i Halsnæs leverer mad til en buffet, der koster 100 kroner. Efter spisningen er der auktion, hvor man kan byde på de fremviste værker, der er doneret af en række lokale kunstnere. Dørene åbnes kl. 18, så der er tid til at bese kunstværkerne.

Arrangørerne forventer at auktionen vil indbringe op til 50.000 kroner. De skal gå til familien Fejzic - helt konkret til advokatregninger.

Familien Fejzic er blevet udvist af Danmark, men sagen er nu genoptaget efter en hændelse i Københavns Lufthavn, hvor faderen skar sig i håndleddet kort før afrejse til Bosnien.

Familien håber på at opnå humanitær opholdstilladelse som følge af faderens skizofreni, som der er bedre behandlingsmuligheder for i Danmark end i Bosnien.

Desuden lægger familiens advokat vægt på, at sagsbehandlingen har varet tre et halvt år, og at familiens to drenge har integreret sig eksemplarisk i det danske samfund.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik