Politiker tager øl-strid i retten

Byrådspolitiker og værtshusejer vil lægge sag an mod Hørsholm Kommune.

En strid om øl-salg har taget en ny drejning. Konservativ byrådspolitiker og værtshusejer i Hørsholm Thorkild Gruelund vil nu lægge sag an mod Hørsholm Kommune, fordi et nyt centerbyggeri forhindrer Thorkild Gruelund i at få leveret øl til døren. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Man kan jo risikere, at man laver et forlig, men det er stensikkert, at vi går efter erstatning, for det har vi krav på, da Carlsbergs lastbiler ikke længere kan komme ind til mit værtshus, siger Thorkild Gruelund til Frederiksborg Amts Avis.

Værtshusejeren har en tinglyst vejret, der i dag gør det muligt at få leveret øl til døren. Men når det nye byggeri står færdigt, skal der laves en gård bag værtshuset og en port, der ikke er høj nok til, at Carlsbergs lastbiler kan komme igennem, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Derfor gik Thorkild Gruelund tidligere på året i krig mod Hørsholm Kommune, og selvom en rapport fra Kommunernes Landsforening netop har frikendt kommunen for at have begået magtfordrejning, opgiver Thorkild Gruelund ikke.

- Der er nogen, der har udøvet slet sagsbehandling, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

Thorkild Gruelund har været medlem af kommunalbestyrelsen i Hørsholm i over 20 år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik