FCK-topscorer: Tingene går min vej i øjeblikket

Den tidligere AaB-spiller er efter en svær begyndelse ved at finde sin plads hos FCK. Og så scorer han mål.

Det tog lidt tid at komme i gang, men nu ser fodboldspilleren Kasper Kusk ud til at være på vej til at blive en succeshistorie i FC København.

Den tidligere AaB-profil blev i maj købt tilbage til dansk fodbold af FCK, efter at han havde haft et mislykket ophold på et års tid hos hollandske Twente.

- Når man kommer til en ny klub, tager det lidt tid at finde ind i rytmen. Jeg kom frem til en del afslutninger i de første par kampe, men jeg manglede måske lige det sidste, siger den 23-årige offensivspiller.

Kasper Kusk skød sig søndag op som den mest scorende FCK'er i Alka Superligaen i denne sæson, da han scorede to gange i 4-0-sejren over Randers FC i Telia Parken.

Han er noteret for fem pletskud i Superligaen for vicemestrene, der topper tabellen med 30 point for 14 kampe.

Torsdag i sidste uge blev han også matchvinder, da FCK efter forlænget spilletid sendte Fredericia ud af pokalturneringen med en 2-1-sejr på udebane.

- I øjeblikket går tingene min vej. Det så man også ved det andet mål mod Randers, som ikke var en stor chance, men bolden gik alligevel i mål. Jeg kan være tilfreds lige nu, men jeg er klar over, at der venter flere kampe. Det vigtigste for mig er at kunne holde det høje niveau i de næste par kampe, siger Kasper Kusk.

FCK har vundet syv af de seneste otte kampe i Superligaen, og holdet har desuden sejret to gange i pokalturneringen.

- Jeg har fået scoret nogle mål, Federico Santander har scoret, og Youssef Toutouh er også kommet ind og er begyndt at score. Det er svært for de andre hold at dæmme op for vores spil, fordi målene kan komme fra mange forskellige spillere, siger Kasper Kusk.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik