Boksning: Patrick Nielsen forlænger med Team Sauerland

Den danske stjerne i supermellemvægt, Patrick Nielsen, har underskrevet en toårig kontraktforlængelse med Team Sauerland. Den 24-årige højrefodsbokser har sat pen til papir forud for danskerbraget mod Rudy Markussen den 12. december i Brøndby Hallen.

- Jeg er rigtig glad for at forlænge min kontrakt med Team Sauerland," siger Patrick Nielsen i en pressemeddelelse.

- De er de største og bedste promotorer, så der er ikke noget bedre sted for mig at være. Jeg har været med dem, siden jeg var 18 år, og de har sørget for, at jeg har fået en karriere ud det, som jeg elsker. De har altid givet mig den bedste træning og de bedste faciliteter og har konsekvent givet mig store kampe. Min drøm har altid været at blive verdensmester, og jeg er sikker på, at med deres vejledning, så bliver drømmen en realitet.

- Han er en fantastisk fyr og en usædvanlig talentfuld bokser. I løbet af de sidste seks år har vi set ham vokse fra en 18-årig begynder til et af ​​Europas største talenter, og jeg mener virkelig, at vi kun har set begyndelsen på Patricks sande potentiale. Han har en hård kamp mod Rudy Markussen den 12. december, som han skal overvinde, men hvis han gør, så forventer vi at se ham i en kamp om en VM-titel tidligt næste år, siger promotor Nisse Sauerland i pressemeddelelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik