En person fundet død i voldsom brand

Brandvæsnet har fundet et lig i en udbrændt lejlighed i Hellerup. Personen er endnu ikke identificeret, men Nordsjællands Politi mangler stadig at få kontakt til lejlighedens beboer.

Opdateret kl. 10.07

Den voldsomme brand, der natten mellem mandag og tirsdag har hærget en lejlighed i Blidahpark i Hellerup, har kostet en person livet.

Personen er endnu ikke identificeret, men Nordsjællands Politi oplyser, at man stadig mangler at få kontakt til lejlighedens beboer. Branden i Blidahpark var så voldsom, at det krævede mandskab fra Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Københavns Brandvæsen til slukningsopgaven.

Beredskabschef for Gentofte Brandvæsen Rasmus Storgaard fortæller til TV 2 Lorry, at det var nødvendigt at tage specialudstyr i brug, fordi slukningen af branden var så vanskelig.

Der skal nu rekvireres en kran, så man kan komme ind og se på den udbrændte lejlighed. Selve branden er slukket, men politiet og brandvæsen er stadig til stede på adressen.

LÆS OGSÅ: 18 lejligheder evakueret i Hellerup

18 lejligheder blev i nat evakueret, da branden brød ud. Branden er nu slukket, men det er stadig for varmt i den udbrændte lejlighed til at de brandtekniske undersøgelser kan gå i gang. Af samme årsag har det heller ikke været muligt at identificere liget i lejligheden.

Den store brand tiltrak mange beboere fra området.

- Jeg kom hjem fra en nattevagt, og kunne se at der var en del røgudvikling, det så meget voldsomt ud, fortæller Simon Ulrich, der bor i naboblokken.

Simon Ulrichs mor, som bor i opgangen ved siden af den opgang, hvor branden opstod, blev evakueret i går. Hun har fået besked om, at hun ikke kan vende tilbage til sin lejlighed før efter jul, da den er totalt vandskadet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik