Gribskov: Borgmester vil kæmpe for mere tryghed

På baggrund af groft hjemmerøveri og ny rapport, som viser stigende utryghed blandt danskerne, inviterer borgmester Kim Valentin (V) politiet til møde om, hvordan trygheden i Gribskov kan forbedres.

Gribskovs borgere skal kunne føle sig mere trygge.

Det mener borgmester Kim Valentin (V), som på baggrund af en ny rapport om stigende utryghed blandt danskerne gerne vil have en dialog med politiet om, hvordan politi og kommune sammen kan hjælpe borgerne.

Det fremgår af en pressemeddelelse som Gribskov Kommune har udsendt.

Borgmesteren inviterer nu Nordsjællands Politi til et dialogmøde for at høre forslag til, hvordan borgernes tryghed kan øges.

Invitationen kommer i kølvandet på et groft hjemmerøveri i Vejby, hvor bevæbnede personer tiltvang sig adgang til et sommerhus.

Samtidig viser en ny rapport, som TrygFonden netop har offentliggjort, at danskerne generelt føler sig mere utrygge.

- Jeg mener, at der både er nogle ting, som sker lokalt hos os i Gribskov, og som åbenbart ligger danskerne generelt på sinde, som vi med fordel kan have en dialog med politiet om. Jeg ønsker som borgmester at gøre alt, hvad det er muligt, for at vores borgere kan føle sig trygge. derfor har jeg nu taget det her initiativ, som jeg håber, politiet vil tage godt imod, siger borgmester Kim Valentin.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik