Parken stævnes for 83 millioner kroner af rederi

Clipper Group mener, at man har betalt for meget for Parken-aktier og kræver derfor 83 millioner i erstatning.

Parken Sport & Entertainment A/S har på baggrund af sagen om kursmanipulation mod selskabets tidligere ledelse modtaget et erstatningskrav på 83 millioner kroner. Det skriver selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Kravet er fremsat af Clipper Group, der i 2008 købte en større portion aktier i Parken A/S.

Shippingselskabet ville investere i Parken-aktien og lavede en hemmelig aftale med selskabets daværende ledelse bestående af bestyrelsesformand Flemming Østergaard og direktør Jørgen Glistrup om køb af sammenlagt 125.000 aktier uden om fondsbørsen.

Efter at have gennemgået Københavns Byrets dom fra 8. september i år, mener Clipper Group, at man har betalt for meget for aktierne.

Aktiekøbene er ifølge rederiet foretaget på "et fejlagtigt og ufuldstændigt grundlag", som det hedder i meddelelsen.

Derfor har selskabet krævet erstatning i en størrelsesorden, som svarer til forskellen mellem købs- og salgsprisen på aktieposten.

Parken mener, at kravet er uberettiget og agter at gøre et tilsvarende krav gældende over for den tidligere ledelse, hvis Clipper Group får medhold.

Clipper Group har i øvrigt fremsat et lignende krav over for den tidligere ledelse.

Flemming Østergaard og Jørgen Glistrup blev af Københavns Byret kendt skyldige i kursmanipulation og idømt henholdsvis fire og seks måneders fængsel.

Både Østergaard og Glistrup har anket dommen, og det samme har Bagmandspolitiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik