Numerologs gyldne løfte: Jeg kan løse kommuners problemer

Kommunernes enorme problemer kan løses med et enkelt pennestrøg. Den melding kommer nu fra uventet side.

For en simpel navneændring kan løse kommuners problemer med alt fra nedskæringer til fraflytning. Og oven i købet tiltrække statslige arbejdspladser. Det mener i hvert fald en numerolog, som bladet Danske Kommuner har talt med.

Lejre, Ishøj, Albertslund, Furesø, Gribsskov, Halsnæs, Hedensted, Køge og Frederiksberg skal i følge numerolog Allberte Toft få justeret deres navne i en fart. Det skriver magasinet Danske kommuner.

Lejre Kommune bør hedde Osted Kommune i følge numerologen. Simpelthen p.g.a. at navnet Lejre har det laveste energiniveau, hvilket skulle betyde at der tit går noget galt i Lejre Kommune. Numerologen mener at navnet Osted Kommune vil give et energiløft og få flere til at flytte til kommunen, samt forhindre de kommunale politikere i at bekymre sig så meget som de gør i dag.

I Ishøj er det økonomien, der vil opleve et boost ved at kommunen skifter navn til Vestegnen Kommune. Det nye navn vil også få frigjort kommunen fra dens rolle som "problemkommune", siger Allberte Toft til Magasinet Danske kommuner. Hos Ishøj kommune har man ingen kommentarer til numerologens gyldne løfter.

I Albertslund er problemet at kommunen er "for god af sig" og giver for meget af sig selv, uden at få noget igen. Her bør navnet i fremtiden være Vestskoven kommune, mener numerologen.

Borgmester Steen Christiansen, Socialdem., siger til TV 2 Lorry at han er enig i at kommunen giver meget af sig selv til borgerne og at det er positivt. Og han mener at borgerne er godt tilfredse med navnet Albertslund, da det har noget "skov" i sig.

- Vi kalder i forvejen kommunen for "Hovedstadens grønne legeplads", siger Steen Christiansen. Så der er ikke udsigt til at kommunen hopper på numerologens gyldne løfter og skifter navn.

Det vides ikke, om Allberte Toft, når hun er færdig med at løse kommunernes problemer, så vil kaste sig over hele lande eller ligefrem verdensdele, der også har store problemer.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik