Politiet opgiver at få tre fængslet i smuglersag

Tre personer er sigtet for at smugle to millioner kroner ind i Danmark. En fjerde mand er også blevet sigtet.

Tre personer, der er sigtet for at smuglet omkring to millioner kroner ind i Danmark, er blevet løsladt igen. Det oplyser politikommissær Torben Koldborg Frederiksen fra Københavns Politi onsdag.

- De er løsladt. Vi opretholder selvfølgelig sigtelsen, og af hensyn til efterforskningen kan jeg ikke sige mere, siger Torben Koldborg Frederiksen til Ritzau.

To mænd og en kvinde blev søndag i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i tre døgn. Politiet har sigtet dem for hæleri af særlig grov beskaffenhed og for at bryde toldloven.

Torben Koldborg Frederiksen fortæller, at politiet mandag anholdt en fjerde mand i sagen. Han er også sigtet, men han blev ikke fremstillet i grundlovsforhør.

- Det er en del af efterforskningen. Han er sigtet for medvirken og løsladt igen, siger Torben Koldborg Frederiksen til Ritzau.

Forbrydelsen skal have fundet sted fra foråret 2015 og frem til anholdelserne lørdag aften.

- Vi har en formodning om, at pengene er udbytte fra en eller anden form for kriminalitet, sagde politikommissæren søndag til Ritzau.

Han ønskede ikke at uddybe mistanken og henviste til, at grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre.

Beviserne mod de sigtede så dog ikke umiddelbart ud til at være så stærke. I grundlovsforhøret valgte dommeren i hvert fald at nøjes med at opretholde anholdelserne i tre gange 24 timer - og tre døgn var ikke nok til at få finde flere beviser og få forlænget varetægtsfængslingen.

De tre sigtede samt den anholdte fjerde mand blev alle løsladt tirsdag.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik