Fup: Udlejere forsvinder i København

Det enorme pres, der er på det købehavnske boligmarked, betyder at Lejernes LO oplever mange forskellige typer snyd og svindel fra brodne kar blandt udlejerne. Et problem er udlejere, der simpelthen bliver væk.

Emma Torp fra Georginevej på Amager er en af de lejere, der har oplevet at udelejer bliver væk. Hun flyttede ind i august ind i en helt nybygget lejlighed, sin kæreste og datter.

- Vi flyttede bevidst fra en gammel lejlighed, fordi vi gerne ville over i noget nyt uden fugt og uden problemer, siger hun til TV 2 Lorry.

Men allerede efter en kort efter indflytning krakelerede drømmen - og lejligheden.

- Det blev bare værre og værre, vi kunne se for hver aften, at der kom mere og mere fugt. Man føler slet ikke, man kan få luft, når man kommer ind i lejligheden, siger Emma Torp.

Nu har fugtplamagerne har været der i en måned.

For 14 dage siden tog Emma Torp kontakt til udlejeren og fortalte om problemerne.

- Han har overhovedet ikke reageret, han har ikke svaret på sms'er, telefonokald eller mails. Der er ikke nogle af lejerne i ejendommen, der kan få kontakt til ham, siger Emma Torp.

Nu er Emma Torp gået til Lejernes Landsorganisation.

- Jeg tror bare allesammen herhjemme vi føler en form for afmagt. Vi ved ikke, hvad vi skal gøre. og vi kan ikke gøre noget som lejere, vi er nødt til at have udlejeren med, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik