Copenhagen Half Marathon spærrer gaderne søndag

De mange løbere ved Copenhagen Half Marathon løber i morgen mellem klokken 9 og 15 gennem byens gader. Arrangørerne har i god tid sat skilte op, der hvor gaderne spærres af.

Når de knap 24.000 tilmeldte løbere i morgen skal ud på den halve maratonstrækning vil der være afspærringer og trafikomlægninger i København og på Frederiksberg.

CHM opfordrer deltagere, der kommer nordfra med tog på strækningen Hillerød-Holte-Gentofte til at tage af sted i ekstra god tid. DSB har indsat tog-busser på grund af sporarbejde , hele weekenden.

Starten går i år på Øster Alle og her er målstregen også.

Der er lagt særlig vægt på at skabe en super hurtig rute, men samtidig en seværdig rute med stor tilskueropbakning. Kongens Nytorv, Frederiksberg Allé, Søerne, Nyboder, Østerbrogade og Nørrebrogade samt Marmorkirken, Børsen og Christiansborg er nogle af de highlights og attraktioner man vil komme til at opleve undervejs på ruten.

Der er lige nu (lørdag kl. 9.30) tilmeldt 23.649 løbere og det maksimale deltager antal er 25.000 løbere.

Med i feltet i år er den kenyanske løber Bedan Karoki Michuri, der netop har leveret en fantastisk løbepræstation ved VM i Beijing. Og så den 21-årige etiopiske eliteløber Berhanu Legese deltager i år og den regerende kvindelige verdensmester, franske Christelle Dauney på 41 år har meldt sin ankomst til løbet i morgen. Hun får kamp til stregen af det nyeste løbe-håb etiopiske Sutume Asefa, der har vundet samtlige gadeløb hun har dektaget i det sidste år.

I videoen herover kan du se 46-årige Rikke Stuve løbe halvmaraton i 2014.

Copenhagen Half Marathon forener to arrangørers tidligere løb, nemlig IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton og Powerade Copenhagen Half Marathon.

Copenhagen Half Marathon er også vært for DM Halvmaraton 2015. Alle løbere med dansk nationalitet deltager i kampen om de tre DM-medaljer (guld, sølv og bronze) i den individuelle seniorkonkurrence i årets DM i halvmaraton.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik