Kritik af kommunalt krydstogt for ældre

Liberal Alliance i Fredensborg kommune er utilfreds med, at kommunen bruger 400.000 kroner på at sende 1.400 ældre på udflugt med Oslofærgen.

I dag stævnede ældre fra Fredensborg Kommune ud på Øresund på en sejltur med Oslofærgen.

- Det har været fantastisk. Stemningen er god og menneskene fantastiske. Det kan ikke være bedre, siger en af deltagerne.

Sådan ser helle Abild Hansen, byrådsmedlem i Fredensborg kommune for Liberal Alliance, synes ikk, det er fantastisk. Hun er forarget over, at kommunen har valgt at bruge 400.000 kroner på at sende 1.400 ældre ud på tre ture med Oslofærgen.

- Når vi er en kommune som i den grad har økonomiske udfordringer, både fordi vi har en stor gæld, men også fordi vi ikke har penge i kassen, så synes jeg, det er et dårligt signal at bruge penge på sådan en udflugt, siger Helle Abild Hansen.

Det er borgmesteren ikke enig i.

- Når man siger 400.000 kroner, så er det jo forholdsvis mange penge, men nu skal man tænke på, at det er 1400 borgere som er med på turen, og det er mit indtryk at det er en stor succes hver gang, siger Thomas Lykke Pedersen, borgmester i Fredensborg Kommune.

Han håber, at der trods en stram kommunal økonomi også bliver penge til en pensionisttur til næste år.

- Jeg ved godt, borgmesteren synes, det er dejligt med fællesskaber, og fællesskaber de er dejlige, især når andre betaler for det. Men det her kunne de lige så godt arrangere i frivilligt regi. Jeg mener ikke det er en kommunal opgave, siger Helle Abild Hansen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik