26-årig fængslet for at stikke tre i hovedet

En 26-årig mand er nu varetægtsfængslet for at knivstikke tre andre mænd i hovedet i Valby.

En 26-årig mand, der mistænkes for at stå bag et voldsomt knivoverfald i Valby, er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Den 26-årige mand sigtes for grov vold.

Overfaldet fandt sted foran festlokalet Shiny Star på Gammel Køge Landevej kort efter midnat søndag. Søndag aften blev den 26-årige mand anholdt på sin arbejdsplads i København.

I et grundlovsforhør mandag valgte dommeren at varetægtsfængsle den mistænkte mand indtil 28. september. En 27-årig kvinde, der også blev fremstillet i sagen, er blevet løsladt. Hun er dog stadig sigtet, oplyser efterforskningsleder Morten Smith fra Københavns Politi til Ritzau.

Ved overfaldet natten til søndag blev tre mænd på 27, 31 og 33 år stukket i halsen og i nakken. De fik alle store skader og blev kørt på hospitalet for at blive behandlet.

Ifølge politiet skete knivstikkeriet, da der opstod tumult, mens der foregik to fester på to forskellige etager. På et tidspunkt kom de tre - som angiveligt alle kender hinanden - op at diskutere med den formodede gerningsmand.

Det vides ikke, hvad diskussionen gik på, men ifølge Ekstra Bladet handlede opgøret om en kvinde.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik