Agger: Vi slutter i top-3 i superligaen

Brøndby kan også i denne sæson slutte i top-3 i Alka Superligaen, lyder det fra Brøndby-anfører.

Præcist et år efter, at Brøndby officielt havde sikret sig Daniel Agger, spillede landsholdets anfører hele kampen, da Brøndby søndag vandt 2-0 ude over FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

Den 30-årige forsvarer har haft et spændende år i Brøndby, som han forlod i januar 2006 for altså at vende tilbage efter otte et halvt år i Liverpool.

- Der er næsten aldrig noget, der går som forventet eller planlagt. Men det har været lærerigt på mange måder. Vi har noget at arbejde på i Brøndby. Vi har haft vores udfordringer, men nogle gange er det sjovt med udfordringer. Og det har der været i Brøndby, siger Daniel Agger til Ritzau.

Brøndby startede sæsonen med tre nederlag i rap, men 2-0-sejren over FC Nordsjælland var den tredje sejr på stribe i ligaen. Brøndby indtager nu fjerdepladsen med ti point for syv kampe.

Der er dog blot tre point ned til tredjesidstepladsen, som indtages af netop FC Nordsjælland.

- Man kan se, at Superligaen er tæt. Det er marginaler, der afgør, om det går den ene eller den anden vej, siger Daniel Agger til Ritzau.

Marginalerne var dog på Brøndbys side i kampen mod FC Nordsjælland i Farum. Gæsterne blev fejlagtigt tildelt et straffespark, da angriberen Ronnie Schwartz blev fældet lidt uden for FC Nordsjællands straffesparksfelt.

Brøndby blev nummer tre i sidste sæson i Superligaen, også selvom holdet i perioder måtte undvære Daniel Agger på grund af skader.

Målsætningen er også at slutte blandt de tre bedste i denne sæson, og Agger tror på det.

- Det bliver hårdt og tæt. Men hvis vi præsterer i top i størstedelen af sæsonen, så tror jeg godt, at vi kan nå derhen, siger Brøndby-anføreren til Ritzau.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik