28-årig fængslet efter bandedrab på Frederiksberg

En fjerde mand er nu blevet varetægtsfængslet for et skuddrama på Frederiksberg, hvor 23-årig blev dræbt.

En 28-årig mand er blevet varetægtsfængslet for at deltage i et skuddrab på Frederiksberg.

Sammen med sin forsvarsadvokat henvendte han sig mandag til politiet, og tirsdag eftermiddag blev han varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Men selv om den mistænkte har taget kontakt af egen fri vilje, skal det ikke forveksles med en tilståelse, lyder det fra politiet.

- Langt hen ad vejen ved de godt, at politiet leder efter dem, og så vælger de selv at komme til os. Og det kan sagtens ske, at der kommer flere ind på den måde, siger vicepolitiinspektør i Københavns Politi Torben Granat Svarrer til Ritzau. 

Den 28-årige er dermed den fjerde i rækken, der ryger bag tremmer i forbindelse med en skudepisode, der har kostet en 23-årig mand livet.

- Jeg forventer, at der er flere medvirkende. Jeg ved endnu ikke, om der kommer flere anholdelser, men det forventer jeg, siger Torben Granat Svarrer til Ritzau.  

Hvilke roller de fire varetægtsfængslede mænd har haft i drabet, vil Torben Granat Svarrer ikke ud med. Dog fortæller han, at alle de sigtede har tilknytning til bandemiljøet og den verserende bandekonflikt.

Skyderiet mellem de to bander opstod torsdag nat på Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Ifølge politiet har passagererne i to biler beskudt hinanden.

Offeret sad i en bil af mærket VW under skyderiet, da han fik en kugle i hovedet, og politiet mener, at gerningsmændene har kørt i en Audi.

Det er politiets opfattelse, at det 23-årige offer var medlem af banden Black Jackets, mens de fire mænd, der indtil videre er sigtede i sagen, er en del af banden Gremium.

En 16-årig dreng og en 25-årig mand blev anholdt kort efter forbrydelsen fandt sted, og lørdag blev en 29-årig varetægtsfængslet, efter også han selv havde henvendt sig til politiet.

Alle fire sigtede skal i første omgang sidde varetægtsfængslet til 15. juli.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik