Lyngby besætter førstepladsen i 1. division

David Nielsens Lyngby-mandskab har fået en perfekt start i 1. division med to sejre.

Lyngby gør i øjeblikket et nyt forsøg på at rykke op i Danmarks bedste fodboldrække efter sidste sæsons kikser.

Klubbens nye træner David Nielsen har fået en noget nær perfekt start med sejre i de to første spillerunder.

Søndag blev AC Horsens på udebane slået med 4-2 i en livlig affære, hvor de sjællandske gæster allerede tog føringen efter tre minutter ved Jesper Christjansen.

Stort set med det samme fik Horsens udlignet til 1-1, men Danilo Arrieta bragte atter Lyngby i front efter et lille kvarter. Efter pausen kom også David Boysen og Jeppe Brandrup på måltavlen for gæsterne.

Lyngby slog i første spillerunde HB Køge med 1-0, så det forsømte forår lader umiddelbart til at være kommet på afstand.

Lyngby havde allerede i sidste sæson kurs mod Alka Superligaen, men 10 kampe uden sejre i foråret kostede dyrt. Også for Jack Majgaard, der blev fyret som træner.

I en anden af søndagens kampe spillede superliganedrykkerne fra Silkeborg 1-1 ude mod Vendsyssel.

Både Silkeborg og Vendsyssel samt Fredericia har fire point i et tæt felt af forfølgere bag Lyngby.