Tricktyv bag 171 tyverier skiftede identitet

En tricktyv har arbejdet under flere identiteter og står bag omfattende tyverier i Danmark, mener politiet.

Det var politiets opfattelse, at de havde fanget "en lille fisk", da Nordsjællands Politi midt i juli anholdt en rumænsk mand og sigtede ham for fem tricktyverier.

Men nu viser det sig, at den 43-årige mand er en større fangst fra den kriminelle verden. Det skriver Ekstra Bladet.

Manden var nemlig i forvejen efterlyst under en anden identitet i en omfattende sag om tricktyverier, som er begået over hele Danmark.

Rumæneren bliver derfor - foreløbigt - sigtet for yderligere 171 tricktyverier.

Han har ifølge politiet lænset sine ofres bankkonti efter at have afluret deres pin-koder og stjålet deres kredit- og dankort.

I forbindelse med sagen om de fem tricktyverier blev manden fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet ved Retten i Helsingør.

Fredag fremstilles han i et nyt grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, da sagen om de 171 tricktyverier er samlet hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Ifølge Ekstra Bladet har den 43-årige mand opereret med flere forskellige identiteter, men politiet mener nu at have fastslået hans rigtige identitet.

Manden har ifølge Ekstra Bladets arbejdet sammen med mindst to andre rumænere. Men politiet har ikke fuldt overblik over, hvor mange penge banden har fået i udbytte.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik