God dansk start på VM i bueskydning

På første dag ved VM i bueskydning i Sundby Idrætspark gik samtlige danske compound-skytter videre. Der er allerede udsolgt til finalerne på Christiansborg Slotsplads

Første dag ved VM i bueskydning i Sundby Idrætspark blev en stor succes for de danske skytter.

Tanja Jensen gik videre fra eliminationsrunderne og direkte i 1/16-finalerne med en andenplads og 691 point.

- Det var en virkelig fed følelse derude i dag. Jeg kunne bare mærke, at skuddene lå i kroppen. Det var fedt at se al træningen op til VM bære frugt, især når vi skyder på hjemmebane. Dagens resultat giver en rigtig god baggrund for at skyde godt i finalerne, siger Tanja Jensen.

Martin Damsbo er også direkte videre til 1/16-finalen, da han med 689 point sikrede sig en 7.plads i den individuelle skydning.

De regerende danske holdverdensmestre, Stephan Hansen, Martin Damsbo og Patrick Laursen, sluttede på en 6.plads. Dermed møder de El Salvador i 1/8-finalen i morgen.

- Det var helt forrygende i dag. Med dagens gode præstationer har vi fået et rigtig godt afsæt for de individuelle finaler. Vores mix-hold slutter på 2. pladsen i dag, hvilket giver dem et fantastisk seed til de næste dage. Det bliver virkelig spændende at følge dem videre i VM, siger landstræner Niels Dall.

VM fortsætter i Sundby Idrætspark i dag. Finalerne bliver spillet lørdag og søndag på Christiansborg Slotsplads, og der er udsolgt med 1.000 personer på lørdag og 1.250 på søndag. Publikum kommer fra 26 lande.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik