Brøndby-træner efter udesejr: Intet er afgjort

Planen lykkedes for Brøndby og Thomas Frank, som holdt målet rent og vandt 1-0 i Bulgarien torsdag aften.

Brøndby tog torsdag et stort skridt mod tredje kvalifikationsrunde i Europa League-kvalifikationen med en udesejr på 1-0 over bulgarske Beroe, men cheftræner Thomas Frank advarer mod at tro, at avancementet er sikret.

- Vi er rigtig godt tilfredse med resultatet på en svær udebane, men som vi hele tiden har sagt, så bliver det her afgjort over to kampe, så er intet afgjort endnu, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Bedømt ud fra kampen har Thomas Frank ikke meget at frygte. Brøndby var klart bedst og kom til flere gode muligheder, mens man kun gav en enkelt nævneværdig væk i den anden ende.

Brøndby-træneren er da også tilfreds med store dele af den spillemæssige præstation.

- Vi lykkedes langt hen ad vejen med vores aftaler. Spillerne viste viljestyrke og karakter på en svær udebane, og det skal de have kredit for.

- Der var disciplin i vores presspil, og den defensive organisation var på plads, så vi fik lukket af, og de kom ikke frem til det helt store. Det er dejligt at kunne sige, at vi holdt nullet for tredje turneringskamp i træk, siger Thomas Frank.

Han havde dog gerne set, at Brøndby var bedre på bolden, siger han.

Martin Albrechtsen blev matchvinder for Brøndby, da han steg til vejrs efter en dødbold i slutminutterne.

Der er returopgør i Brøndby næste torsdag. Inden det skal Brøndby et smut til Aarhus for at møde AGF i sæsonens første runde af Alka Superligaen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik