U21-guldvinder: Alt mit fokus er på FCK

FCK's ombejlede back Ludwig Augustinsson skal ingen steder, selv om der har været interesse fra andre klubber.

U21-europamesteren Ludwig Augustinsson stødte til FC Københavns trup mandag aften i Østrig, hvor han dog ikke kom i kamp mod slovenske Celje, fordi han havde rejst hele dagen.

Den svenske back var en af de bærende kræfter på det hold, som slog Danmark i semifinalen og Portugal i finalen ved U21-EM. Det har medført interesse fra flere udenlandske klubber.

- Det er ikke noget problem for mig, jeg har været vant til det før, selv om det er ikke var på samme niveau som nu. Men jeg har lært at håndtere det, og det handler om at fokusere.

- Alt mit fokus er på FC København, og jeg har kun tænkt på at komme tilbage til kammeraterne, og jeg har glædet mig til at møde dem igen og komme i gang her, hvor jeg har det virkelig godt, siger Augustinsson til klubbens hjemmeside.

Målet for den kommende sæson er at vinde titler med FCK.

- For klubben handler det naturligvis om at vinde ligaen og også gerne pokalen, ligesom vi skal i Europa League-gruppespillet. Det, mener jeg også, er realistisk, for jeg synes, holdet ser rigtig godt ud, så hvis vi bare kan undgå de mange skader igen, har vi rigtig gode chancer, vurderer Augustinsson.

Han har også nogle personlige målsætninger for sæsonen.

- Jeg vil gerne fortsætte den vej, jeg er begyndt på, efter jeg kom til København. Det vil sige et solidt forsvar, og at jeg kan lave mange assists og gerne også selv score nogle mål.

- Jeg har også et mål om at komme med A-landsholdet til EM næste sommer. Jeg har allerede været inde omkring holdet, og jeg tror på muligheden, hvis jeg holder et højt niveau. Og desuden er der jo OL i Brasilien, og det vil jeg selvfølgelig også meget gerne opleve, lyder det fra svenskeren.

EM-guldet har været en fantastisk oplevelse, og det er stadig lidt uvirkeligt for venstrebacken.

- Det er stadig lidt uvirkeligt og nærmest ubeskriveligt. Der var jo ingen, der troede vi ville vinde, men vi spillede virkelig som et hold og kæmpede for hinanden, og det var nok det, vi vandt på i sidste ende, fortæller Augustinsson.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik