I børnepraktik som livredder

Trygfondens Livredningspatrulje kører lige nu rundt til badestrande for at lære børn og forældre gode baderåd og livredning.

Hjertemassage og udkast med redningskrans er ikke noget, man normalt forbinder med børneaktiviteter. Det var det dog i dag ved Furesøbadet i Værløse. Her var TrygFondens LivredderPatrulje på besøg for at lære børn at passe på sig selv på stranden.

Som livredder-praktikanter kunne børnene prøve livreddernes udstyr, og sammen med deres forældre kunne de melde sig til en test, hvor de fx skulle padle på et rescueboard, deltage i en redningsaktion og kaste med redningskranse.

- Børn er meget skrøbelig og kommer meget hurtigt til skade, når de er ved vandet. Hvis de ved noget om, hvordan de kan hjælpe hinanden, og også redde sig selv, så kan vi forebygge rigtig mange ulykker på stranden, siger Julie Christensen, der er livredder ved TrygFondens LivredderPatrulje.

TrygFondens LivredderPatrulje har hver sommer i de seneste 17 år rejst rundt i landet for at fortælle strandgæsterne om badesikkerhed og demonstrere, hvordan man færdes sikkert ved og i vandet.

Her kan du se de strande, patruljen besøger i hovedstadsområdet i de kommende dage.

8. juli klokken 10: Amager Strandpark

9. juli klokken 10: Brøndby Strand

10. juli klokken 10: Vallensbæk Strand

11. juli klokken 10: Ishøj Strand

12. juli klokken 10: Hundige Strand

14. juli klokken 10: Bellevue Strand

15. juli klokken 10: Charlottenlund Strandpark


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik