Øresundssamarbejdet døbes om til Greater Copenhagen

Sveriges Nordenminister Kristina Persson giver Skåne grønt lys til at omdøbe Øresundssamarbejdet til Greater Copenhagen.

- Lad os se positivt på Greater Copenhagen. Jeg ser lidt praktisk på det. Det er godt for Skåne, hvis det går godt for København og det er ikke dårligt for Stockholm, sagde Sveriges fremtidsminister og minister for nordisk samarbejde, Kristina Persson, Soc.dem., ved et seminarium i Öresundshuset på Almedalsveckan i Visby.

I følge Øresund News tror hun ikke at Skåne og Øresundsregionen ender med at blive dansk med det nye begreb Greater Copenhagen. I stedet ser Kristina Persson hvordan forskellige varemærker kan anvendes i forskellige geografier og nævner hvordan Greater Copenhagen måske anvendes i Singapore, mens Malmø og Skåne anvendes i markedsføringen i Europa.

Greater Copenhagen-samarbejdet er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner og regioner i Østdanmark, der skal fremme væksten i området. Udenlandske virksomheder og investorer ser i forvejen hele området som Greater Copenhagen, men administrative opdelinger og forskelle gør det besværligt at samarbejde. Det vil vi ændre på.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik