Storbrand: Beboere evakueres i København

Stor brand i Klerkegade i København er under kontrol. Fem opgange evakueret i Adelgade.

Senest opdateret 08.02...

Den større brand, der cirka 04.30 brød ud i den gamle Frimurerloge i Klerkegade 2 i København, er nu under kontrol. Det oplyser Københavns Brandvæsen.

- Vi har cirka 40 folk derude. Det er en større brand, men den er under kontrol, siger Mads Graversen, der er operationschef ved Københavns Brandvæsen, til TV 2 Lorry.

- Bygningen er under renovering, så der er ingenting af værdi i den. Men det gør også, at der er nogle åbninger, der normalt ikke vil være der, hvilket har givet branden bedre vilkår, siger Mads Graversen.

Han regner med, at Københavns Brandvæsen skal arbejde i området hele dagen.

Københavns Politi har evakueret fem opgange i Adelgade, der går på tværs af Klerkegade i det indre København.

- Der er fare for nedstyrtning. Det gælder dog kun for de steder, vi har spærret af. Folk kan godt begynde at tage på arbejde, siger vagthavende ved Københavns Politi, Carsten Reenberg, til TV 2 Lorry.

Ingen er kommet til skade ved branden, oplyser politiet, der endnu ikke kender årsagen til branden.

- Vi ved ikke, om branden er påsat, men vi vil gerne opfordre enhver, der har set en eller flere mistænkelige personer i området i nat, til at kontakte politiet på 114, siger Carsten Reenberg.

Borgergade er spærret mellem Sølvgade og Fredericiagade. Adelgade er også spærret.

Carsten Reenberg oplyser, at Københavns Politi lige nu er ved at modificere den beredskabsmeddelelse, som politiet udsendte tidligere.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik