19-årig uden for livsfare efter masseslagsmål

Den 19-årige mand, der i aftes blev fløjet til Rigshospitalet efter et masseslagsmål i Vapnagaard i Helsingør, er nu uden for livsfare.

Den 19-årige mand, der i aftes blev tæsket både til blods og bevidstløshed af en gruppe personer med Bandidos-logoer, slipper fra episoden med livet i behold. Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Han kom slemt til skade. Han fik en ordentlig omgang tæsk, og han blev fløjet til traumecenteret på Rigshospitalet, men han er uden for livsfare nu, siger pressetalsmand fra Nordsjællands Politi, Henrik Suhr.

20-30 personer var involveret i episoden, der fandt sted på Hestens Bakke i boligområdet Vapnagård i Helsingør.

Klik her for at se flere billeder fra Local Eyes

Ifølge flere medier var der tale om en regulær afstrafning af den 19-årige, der blev overfaldet af en stor gruppe personer, der bar Bandidos-logoer. Nordsjællands Politi kan ikke afkræfte dette hændelsesforløb.

Den 19-årige har indvandrerbaggrund, er bosat i Helsingør-området og har familie på Vapnagaard.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis var det en banal episode, hvor blandt andre den 19-årige generedede føreren af en bil ved at smide nogle grene ud på vejen ud for Hestens Bakken 7-11, der udløste hele dramaet.

Politiet har i nat ransaget to steder efter en gerningsmand. Der er dog endnu ingen anholdte i sagen.

Helsingør Kommune oplyser i en opdatering på kommunens Facebook-side tirsdag aften, at den 19-årige har relationer til en bandegruppering.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik