FC København henter landsholdsangriber i Paraguay

Federico Santander er på vej til København for at forhandle sine personlige vilkår på plads, oplyser FCK.

FC København er kun detaljer fra at have sikret sig offensiv forstærkning forud for den kommende sæson.

FCK meddeler, at man er blevet enig med den paraguayske klub Club Guarani om en købspris på angriberen Federico Santander, der har optrådt seks gange på Paraguays landshold.

- Han har alle forudsætninger for at klare sig godt som angriber i FC København, hvor der er et stort pres, siger manager Ståle Solbakken til FCK's hjemmeside.

- Han har allerede været i store klubber i både Europa og Sydamerika og i de samtaler, vi havde med ham, da vi besøgte ham i en uge i Paraguay, viste han sig som en voksen mand.

- Han ville virkelig gerne til København, og det er ikke kun spilleren, men også personligheden, der tiltaler os meget her. Derfor tror vi på en relativt hurtig tilvænningsperiode, lyder det fra Solbakken.

187 centimeter høje Santander har tidligere været på kontrakt i Racing Club og Tigre i Argentina, samt i den franske klub Toulouse.

Solbakken beskriver ham som en stor og stærk angriber med et godt spark.

- Han har evnerne til at spille alene i front, men han kan også sagtens indgå sammen med de andre angrebstyper, vi har i forvejen, siger Ståle Solbakken.

Før aftalen kan underskrives, skal Santander forhandle sine personlige vilkår på plads med den danske hovedstadsklub.

Han vil kunne tiltræde, når Club Guarani er færdige i Copa Libertadores, den sydamerikanske Champions League, hvor der er semifinaler 15.- og 22. juli.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik