DBU ekskluderer Fremad Amager efter vold

Fremad Amager er permanent ekskluderet af DBU Københavns turneringer efter overfald på dommer. Klubben får også bøde.

Fremad Amager er permanent udelukket fra at spille ved DBU Københavns turneringer, og klubben skal betale en bøde på 7500 kroner. Det oplyser DBU på organisationens hjemmeside.

Udelukkelsen er et resultatet af en voldssag, som DBU Københavns disciplinærudvalg har behandlet.

Sagen omhandler fodbolddommer Morten Hvidemose, der tidligere på måneden blev overfaldet af spillere og tilskuere fra Fremad Amagers serie 3-hold. Politiet blev tilkaldt, og dommeren måtte køres væk i ambulance efter en række voldsomme overfald.

DBU oplyser, at disciplinærudvalget finder det skærpende, at Fremad Amager to gange i 2014 var involveret i andre disciplinærsager.

Samtidig lægger udvalget vægt på, at Fremad Amager ikke har haft ansvarlige ledere tilstede ved holdets kampe, selvom der tidligere har opstået kedelige episoder i forbindelse med kampene.

Episoden blev anmeldt til politiet, men det har ikke været muligt at identificere de skyldige personer.

- Vi krydser fingre for, at politiet og det civile retssystem finder frem til de skyldige personer, som stod bag voldsepisoden. Samtidigt håber jeg, at klubber og spillere fremover medvirker aktivt til at undgå den slags sager, så vores dommere får nogle gode oplevelser sammen med spillerne, siger bestyrelsesformand for DBU København, Henrik Ravnild.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik