FV15: Sådan dækker vi valget på TV 2 Lorry

Så er valget skudt i gang! Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at sikre jer en valgdækning, hvor det er jeres dagsorden, der er i fokus.

Det forestående folketingsvalg vil naturligvis præge udsendelserne på TV 2 Lorry. Både nyhedsudsendelserne og programvirksomheden på vores 24 timers kanal.

Som regionalstation koncentrerer vi os om de 4 storkredse, der er omfattet af TV 2 Lorrys sendeområde. Det vil sige Københavns Storkreds, Københavns Omegns Storkreds, Nordsjællands Storkreds og Sjællands Storkreds.

Vi følger valget tæt. Vi vil i alle vores nyhedsudsendelser på TV2 være på gader og stræder for at rapportere fra valgkampen, som den udspiller sig rundt om i regionen.

Og i anledning af valget søsætter vi også nogle programtilbud på vores egen kanal:

Topkandidaterne

Et studieprogram mandag til torsdag, hvor du møder 4 topkandidater fra alle opstillede partier og fra alle de 4 storkredse, vi dækker. Debatterne vil tage afsæt i væsentlige fællesregionale temaer som trafik, sygehuse og integration.

I dette program sætter vi også fokus på hvordan valgkampen udspiller sig på de digitale platforme. For det er sikkert og vist at valgkampen vil slå alle rekorder i anvendelse af digitale platforme ligefra Facebook over YouTube til Twitter og Instagram.

Valg i privaten

Et live-program der flytter valgdebatten helt ud i dagligstuer rundt om i vores sendeområde. Det bliver jer seere, der sætter dagsorden og det bliver her, de lokale kandidater bliver konfronteret med, hvad de vil gøre ved de hverdagsproblemer, der optager jer seere alt efter, hvor I bor.

Du kan læse mere om disse programmer ved at klikke på programtitlerne foroven. Her vil vi også løbende informere om, hvor f.eks. "Valg i privaten" sender fra de enkelte dage. Og hvilke kandidater du fra dag til dag kan møde omkring studiebordet i "Topkandidaterne". Det er også her på siden du løbende finder alle de valgindslag og valgprogrammer, vi sender frem til valget.

Startskud

Vi byder på valgdebat første gang allerede på søndag d. 31. maj i vores udsendelse kl. 19.30 lige efter en nyhedsoversigt. Her har studievært Line Baun Danielsen 4 kandidater i studiet til debat om de vigtigste valgtemaer her i regionen. Debatten fortsætter på vores egen kanal frem til kl. 20.30.

Sådan sender vi dagen efter valget...

Der er en stor regional nyhedsdag i vente på TV2 dagen efter folketingsvalget. Fra klokken 6.30 om morgen frem til klokken 23 aften, vil du dagen igennem på TV2 blive opdateret på valgets udfald her i hovedstadsregionen og de 4 storkredse, vi dækker: Københavns Storkreds, Københavns Omegns Storkreds, Nordsjællands Storkreds og Sjællands Storkreds.

Dagen igennem vil du møde tabere og vindere i studiet. Konstant blive opdateret på det regionale valgresultat. Vi følger fintælling, jagter reaktioner og byder på reportager, der går tæt på aftenens og nattens valgdrama.

Regionale sendetider på TV2 dagen efter folketingsvalget 2015:

Morgen:

6.30 Valg 2015: Nyhedsoversigt

7.30 Valg 2015: Nyhedsoversigt

8.30 Valg 2015: Nyhedsoversigt

9.30 Valg 2015: Nyhedsoversigt

10.30 Valg 2015: Nyhedsoversigt

Eftermiddag:

12.12 Valg 2015: Nyheder

13.12 Valg 2015: Nyheder

14.12 Valg 2015: Nyheder

17.00 Valg 2015: Nyheder

Aften:

18.25 Valg 2015: Nyheder

19.30 Valg 2015: Nyheder

22.30 Valg 2015: Nyheder

Rigtig godt folketingsvalg 2015!

TV 2 Lorry


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik