Brøndby er tæt på bronze

Efter en målrig indledning endte Brøndby med at vinde 3-1 hjemme over formsvage FC Nordsjælland.

Efter en voldsomt begivenhedsrig indledning lykkedes det torsdag aften for fodboldklubben Brøndby at komme meget tæt på at indfri klubbens målsætning om at slutte i top-3 i Alka Superligaen.

Brøndby kom bagud efter fire minutter i hjemmekampen mod FC Nordsjælland, men fire minutter senere var de gulblusede foran 2-1, og træner Thomas Franks mandskab endte med at vinde 3-1.

Emiliano Marcondes sørgede for kortvarig stilhed på Brøndby Stadion, da han bragte FC Nordsjælland foran 1-0.

To minutter senere lavede gæsternes Lasse Petry selvmål, da han kom i vejen for en afslutning fra Brøndbys Elbasan Rashani.

Efter otte minutters spil vendte Brøndby-angriberen Teemu Pukki flot rundt og bankede hjemmeholdet foran 2-1.

Dermed scorede den finske lejesvend for anden kamp i træk, efter at han ellers havde været inde i en lang periode uden scoringer.

Efter det indledende bombardement holdt Brøndby igen med målscoringen frem til det 53. minut.

Så blev Alexander Szymanowski sendt alene igennem, og uselvisk afleverede han til Andrew Hjulsager, der sikrede sejren.

Med sejren kommer Brøndby op på 51 point for 30 kampe, og med tre runder tilbage i Superligaen har holdet seks point ned til Randers FC på fjerdepladsen.

Dermed ser Brøndby ud til at have virkelig gode muligheder for at indfri sæsonmålet om at slutte i top-3 og spille europæisk fodbold i næste sæson.

Holdet har fortsat en teoretisk mulighed for at vinde sølv, men der er syv point op til FC København på andenpladsen.

Mens Brøndby kan glæde sig over at have hentet 23 point i de seneste 10 kampe, så peger formkurven i den anden retning for FC Nordsjælland.

Klubben ligger nummer otte med 38 point efter fire nederlag på stribe.