Fysisk stærke Randers knækker FCN

På en første halvleg, hvor FC Nordsjælland blev trykket ned fysisk, grundlagde Randers sejren over FCN.

De vævre spillere fra FC Nordsjælland blev presset hårdt af Randers FC's fysiske overlegenhed i begge ender af banen, og det udnyttede det jyske hjemmehold til at snuppe tre point.

Med sejren på 2-0 er klubben igen a point med Brøndby i jagten på bronzemedaljer i landets bedste fodboldrække.

Det var et Randers-hold, som sad på opgøret i første halvleg, og de normalt boldsikre FCN-spillere havde mere end svært ved at holde fast i spillet.

Kronjyderne brugte den overlegne fysik til at lægge et tungt pres på udeholdet, og især Nicolai Brock-Madsen var i flere omgange farlig.

Først lavede han et dårligt træk i feltet og afsluttede fra en spids vinkel, så misbrugte han et hovedstød fra få meters afstand, men så var han også blevet varm.

På sin tredje chance inden for få minutter godt midtvejs i halvlegen tæmmede han bolden med ryggen til mål, tog et træk forbi to FCN-forsvarere og sparkede flot bolden ind til 1-0-føring.

Det var tredje kamp på stribe, han nettede.

På dette tidspunkt havde FCN ikke haft en eneste afslutning, og selvom nordsjællænderne kom bedre med efter målet, og Randers gik lidt i stå spillemæssigt, så forblev det ved den ene scoring inden pausen.

Som forventet trak Randers sig lidt længere tilbage på banen i anden halvleg. Holdet lod FCN have bolden en del og lurede så på kontra hele tiden.

Udeholdet spillede glimrende, men blev sjældent farlige, og med et kvarter igen lukkede Randers reelt kampen med scoringen til 2-0 på et fælt drop af FCN-keeper David Jensen.

Han formåede kun at slå en ellers let afslutning fra Viktor Lundberg op i luften, og da han samtidig snublede, hoppede den ind i kassen bag ham.

Der blev ikke scoret yderligere, og for at gøre ondt værre for FCN måtte Uffe Bech udgå med en skade i baglåret små 10 minutter før tid.

Sejren sender Randers op på samme pointantal som Brøndby i kampen om bronze, men holdet fra vestegnen har en kamp til gode.

FCN ligner et hold, som er ude af kampen om metal, da nordsjællænderne nu er seks point efter Randers og Brøndby med fem kampe igen.