Styrelse: Ryd op efter skovsex

Kondomer, kæder og glidecremer hører ikke hjemme i naturen, lyder det fra naturvejledere i hovedstadsområdet.

Vinteren er fortid, og naturen springer lystigt ud omkring os. Det betyder også, at det er sæson for sex i skoven, melder naturvejledere i hovedstadsområdet. De har den knapt så hyggelige tjans at rydde op efter kåde skovgæster.

- Sexaffald er prekært, for det er ulækkert at rydde op. Det er nemmere med ispapir og coladåser. Men vi rydder op, for forældre skal ikke træde ind i en sexarena, når de kommer med deres børn, siger Jes Aagard, naturvejleder på Amager.

Han synes ikke, det er rimeligt, at naturvejlederne skal rydde op efter folks hyggestunder i naturen. Han påpeger også, at det er interessante ting, folk efterlader i skoven.

- Jeg har fundet kondomer, glidecremer, remme og kæder. Jeg har også fundet diverse dildoer med buttplugs. Det hele er meget avanceret, og jeg kan konstatere, at der er sket en teknologisk udvikling, siden jeg var ung, siger Jes Aagaard.

Det er ganske lovligt at dyrke sex i naturen, og naturvejlederne er da heller ikke snerpede, når det gælder lagengymnastisk i det grønne.

- Vi opfordrer folk til at dyrke sex i naturen. Det kan man også bruge skoven til. Man kan bare lige trække lidt væk fra stierne. Man skal ikke genere andre - og så skal man huske at rydde op efter sig, siger Stephan Springborg, der er naturvejleder på Østsjælland.

Summa summarum: Naturstyrelsen anbefaler hyrdetimer i naturen - men naturvejlederne beder dig inderligt om at huske dit affald.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik