Der er fundet salmonella i hakkekød

Der er fundet salmonella i en række hakkekødsprodukter, der nu bliver tilbagekaldt, oplyser Fødevarestyrelsen.

Der er fundet salmonella i forskellige hakkekødsprodukter fra firmaet WP Kød Aps i Roskilde, oplyser Fødevarestyrelsen fredag på sin hjemmeside.

Derfor kalder producenten det dårlige kød tilbage.

Salmonella-bakterien er blandt andet blevet fundet i hakket tatar, rørt fars til frikadeller, hakket oksesmåkød, svinesmåkød, svine- og kalvesmåkød og krebinetter fra producenten.

Fødevarestyrelsen oplyser, at kødet er solgt til restauranter, caféer og diverse institutionskøkkener.

Alle, der har købt det hakkede kød rådes til at levere det tilbage til leverandøren eller simpelthen smide det ud.

Hvis kødet ikke gennemsteges, eller ved fejlhåndtering krydsforurener andre fødevarer, kan man nemlig blive smittet med salmonella.

Symptomerne på infektion er blandt andet diarré, kvalme, opkast, mavesmerter og feber. Sjældnere kan ses symptomer på blodforgiftning, oplyser Fødevarestyrelsen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik