Seer-flertal: Rejsekort fungerer fint

Meningerne er delte, men de fleste TV2/Lorry-seere har ingen problemer med det udskældte Rejsekort. I hvert fald ifølge Facebook.

I onsdags gjorde vi i 19.30-udsendelsen status på det meget omdiskuterede Rejsekort. Det gjorde vi, fordi der igen er heftig kritik af det lille blåhvide kort.

På vores Facebook-side spurgte vi seerne til deres egne erfaringer med rejsekortet. Rigtig mange har taget sig tid til at skrive, og de fleste er - måske lidt overraskende - positivt stemte over for kortet. Et flertal skriver nemlig, at Rejsekort fungerer fint.

- Har ingen problemer med at bruge Rejsekortet - fungerer perfekt til mit brug. Især er det skønt, at jeg får rabat, når jeg kører udenfor myldretiderne i Hovedstadsområdet. Tank-op aftalen er en herlig opfindelse, jeg løber aldrig 'tør' på Rejsekortet - bedre end da jeg skulle huske at købe nye klippekort, skriver Henriette Oest Lensbøl fra Lyngby.

Mange skriver kort og godt, at Rejsekort fungerer fint, og at de ingen problemer har haft.

- Har haft Rejsekort i flere år, har aldrig haft problemer... fantastisk opfindelse, lyder det fra Preben Kjærsgaard fra Rødovre.

Ikke lutter lagkage

Det er dog ikke kun rosende ord, der drysser ned over rejsekortet på Facebook. Flere er ganske frustrerede, og nogle TV2/Lorry-seere har helt droppet at bruge Rejsekort.

- Det er for svært at overskue priser i forhold til f.eks et månedskort - der går for lang tid inden rabatten udregnes fra Rejsekortets side - for dyrt og alt for forvirrende - så er stoppet med at bruge det, skriver Annette Henningsen fra Solrød.

Flere påpeger også ind- og udtjekninger som et problem.

- Jeg skal tjekke ind tre gange og ud én gang på en rejse på 10 km. Det er fuldstændig vanvittigt, at det er mig som kunde, der skal belastes i forbindelse med fordeling af omsætningen fra rejsekortet til rejseselskaberne, skriver René Sig Svendsen fra København.

Men ifølge responsen på vores Facebook-side, er de fleste TV2/Lorry-seere alt i alt faktisk ganske tilfredse med Rejsekort. Det, kan man sige, er en nyhed i sig selv.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik