Påskeferieaktiviteter med børnene

Vi har samlet en række forslag til aktiviteter med børnene i påskedagene

Christiansborg omvisning

På Christiansborg Slot kan I komme med på en dramatiseret omvisning og opleve historien om det forsvundne fabergé-æg, som er fortællingen om den danske prinsesse Dagmar, der blev russisk kejserinde. I kan også tage med på æggejagt i ruinerne under Christiansborg eller hilse på hestene i De kongelige stalde.

DAC workshop

Kan man bo i et æg? På Dansk Arkitektur Center skal æggets form udforskes og der bygges små hjem i traditionelle påskeæg. Du får din arkitekturmodel med hjem. Kl. 11-14 hver dag den 28.marts - 6. april.

Designmuseum Danmark

På Designmuseum Danmark kan I dekorere flotte påskeæg inspireret af genrer som rokoko, art nouveau og popdesign. Det koster 20 kr. at deltage, men kræver ingen tilmelding.

Louisiana børnehuset

Tag en tur på Louisiana, hvor I kan klippe et gækkebrev og prøve at forvandle det til et maleri som kunstneren Poul Gernes gjorde. Eller hvad med at male pletskuds-påskeæg? Den 28. marts - 6. april.

HIP HOP Dansekapellet

Der er mere bevægelse hos Dansekapellet, der i påsken har Hip hop med påskeharen på programmet. Tre dages sjove workshops, hvor du kan lære nye moves og seje dansetricks.

Nationalmuseet Workshop

Kom til gratis gækkebrev-familieworkshop på Nationalmuseet. Skab dit helt eget gækkebrev eller klip efter en af de traditionelle skabeloner. 30 kr. for materialer. Den 2., 3. og 6. april kl. 12-15.

Experimentarium - ny udstilling

Hvem kan hoppe højest? Hvem kan score flest mål? Hvem danser bedst? Tag på udstillingen Puls på Experimentarium City: 9 sjove interaktive oplevelser for hele familien - her vendes hverdagen på hovedet!


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik