10 mænd er anholdt efter rambuktyveri i Hørsholm

Tyve brugte Fiat Punto til at brage gennem udstillingsvindue i butikscenter.

10 personer er natten til søndag blevet anholdt i forbindelse med et rambuktyveri lørdag aften mod en tøjforretning i Hørsholm.

De anholdte var i gang med at bære en masse nyt tøj op i en lejlighed i Bagsværd, da politiet slog til.

Københavns Vestegns Politi fik omkring midnat en henvendelse fra en borger, som undrede sig over et "mistænkeligt forhold" ved en boligblok i Bagsværd.

- Flere personer var i gang med at at bære beklædning ud fra en varebil, blandt andet jakkesæt på bøjler, og op i en lejlighed, siger Anders Schütt, vagtchef ved Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi havde få timer tidligere sendt oplysninger ud til andre politikredse om et uopklaret rambuktyveri i butikscentret Hørsholm Midtby.

- Tyvene brugte en Fiat Punto til at smadre et udstillingsvindue i tøjforretningen. De slap af sted med varer for et relativt stort beløb.

Blandt andet flere dyre jakkesæt, fortætter vagtchefen.

Politiet blev alarmeret om rambuktyveriet klokken 22.28.

Tyvene forsvandt i en hvid varebil. Sandsynligvis det samme køretøj som politiet har beslaglagt i forbindelse med anholdelserne i Bagsværd.

Anholdelsen af de 10 mænd foregik uden dramatik, lyder det fra Anders Schütt.

Alle de mistænkte er i alderen 17 år til 33 år.

Politiet har endnu ikke et overblik over, hvor stort et udbytte, gerningsmændene til rambuktyveriet er kom af sted fra butikken med.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik