Hussalget har fået fart på

Der er efterhånden en del tegn på, at det nordsjællandske boligmarked er ved at få luft under vingerne.

I løbet af det seneste år er huspriserne steget 5,4 procent i gennemsnit, og samtidig er der solgt 7,9 procent flere parcel- og rækkehuse, viser Realkreditrådets seneste statistik, som blev offentliggjort i går.

- Priserne går opad, men de tordner ikke frem, siger Claus Lillelund, der er direktør i Nybolig i Hørsholm til Frederiksborg Amts Avis.

Han oplever det som et rigtigt sundt marked i øjeblikket, hvor der bliver solgt flere boliger, men også løbende kommer flere og flere boliger på markedet.

- Der er et opsparet behov for salg, og der er en god balance mellem udbud og efterspørgsel, men det er også derfor, priserne ikke farer til himmels, siger Claus Lillelund.

Statistikken tegner et billede af, at kommunerne tæt på hovedstaden har haft størst stigning i handlerne, selvom det drejer sig om relativt få handler i de enkelte kommuner. Thomas Lausen er indehaver af Home i Allerød, Farum, Værløse og Birkerød, og han kan godt mærke tendensen, selvom der ikke er tale om stormløb mod Nordsjælland.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik