Brøndby-back: Jeg elsker de store kampe mod FCK

U21-landsholdsspilleren Riza Durmisi tror på, at Brøndby kan få noget ud af søndagens kamp mod FC København.

Der bliver knald på, når Brøndby og FC København søndag eftermiddag mødes i Superligaen.

Billetterne til Brøndby-afsnittet blev revet væk på rekordtid, og de blågule spillere kan derfor forvente maksimal støtte til søndagens derby.

Den store opbakning er med til at give Brøndby-spilleren Riza Durmisi ekstra tænding, og den hurtige venstreback ser frem til kampen med stor forventning.

- Det er de her kampe, man spiller for. Jeg elsker at spille de store kampe, og det er en kamp, man ser frem til, så snart sidste weekends kamp er fløjtet af.

- Jeg ved, hvad det her derby betyder for klubben og alle omkring den, og det er en kamp, alle vil vinde, inklusiv os på holdet, siger Durmisi til klubbens hjemmeside.

U21-landsholdsspilleren satser på, at Brøndby kan volde FCK problemer.

- Omgivelserne til de her kampe betyder, at man lige giver den en tand ekstra. Det vigtigste er, at der bliver fuldt hus nede i vores ende, og så er jeg egentlig lidt ligeglad med hvor mange FCK-tilhængere, der kommer.

- Man kan mærke, at vores fans er med hele vejen, og det gør selvfølgelig, at man giver alt, hvad man har, siger Durmisi, som ikke vil fokusere for meget på modstanderholdet.

- Selvfølgelig har de nogle gode spillere. Det bliver nok en intens kamp ligesom alle andre derbyer, hvor vi skal have et øje på deres profiler, men i stedet for at koncentrere os så meget om dem, så skal vi fokusere mere på vores eget spil.

- Hvis det kommer til at fungere, så kan vi sagtens give dem problemer, siger Durmisi.

Der er kampstart i Telia Parken søndag klokken 16.30.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik