Vandmassr vil genere København mandag morgen

En række veje er spærret af vandmasser, og det er ikke sikkert, de bliver klar til færdsel mandag morgen.

Det vil formentlig være en god idé at tage af sted i god tid, hvis man skal på arbejde i København mandag morgen.

Søndag eftermiddag er en række store veje fortsat spærret af vandmasser fra nattens skybrud, og det er ikke sikkert, de alle vil være åbne igen mandag morgen.

Det fortæller vagtchef Henrik Brix fra Københavns Politi.

- På Lyngbyvej er der stadig masser af vand. Det er man i gang med at pumpe væk, men det ser ud til, at der er skader på viadukten, fortæller vagtchefen, der frygter, at vejen fortsat vil være spærret mandag.

På Gothersgade ved Nørrevoldgade er en gasledning blevet blotlagt, og kørebanen er undermineret. Her vil der formentlig heller ikke kunne køre biler mandag morgen.

Ved Langelinie er omkring 15 meter vej skredet ned i kanalen ved Kastellet. På Lersø Park Alle, Ørestads Boulevard og fra Tietgensgade ved Tivoli ned mod Kalvebod Brygge kæmpes der søndag eftermiddag fortsat med vandet.

Også ved Hellerup Station, Knippelsbro og på Sundby Metrostation bliver der pumpet vand op. Arbejdet er formentlig færdig sent søndag aften eller i løbet af natten.

Metroselskabet ikke har endnu haft mulighed for at inspicere skaderne på Sundby Metrostation. Derfor er det søndag eftermiddag ikke til at sige, hvordan metroen kommer til at køre fra Islands Brygge til Vestamager.

- Vi forventer at køre normalt i den indre by. Men det er indtil videre usikkert, om metroen kommer til at køre normalt på strækningen fra Islands Brygge til Vestamager, siger kommunikationschef i Metro Service Jette Clausen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik