23-årig dømt for grov vold og kidnapning i Farum

En 23-årig mand blev mandag ved Retten i Lyngby idømt et år og tre måneders fængsel for grov vold og frihedsberøvelse på en tankstation i Farum.

I august udspillede der sig et voldsomt scenarie på en tankstation.

En 23-årig mand så tilsyneladende rødt, da han udsatte en anden mand for et særdeles groft overfald og efterfølgende frihedsberøvelse.

Manden antastede sit offer på tankstationen, hvor han først løb efter ham. Da den dømte fik fat i manden kastede han sit offer mod en container og et skur flere gange.

Volden betød, at offeret fik slog hovedet og mistede bevidstheden som følge af slagene.

Mens manden var bevidstløs, sparkede den 23-årige ham på over- og underkroppen, hvorefter den nu dømte løftede sit offeret op og smed ham ind i sin bil og kørte ham fra stedet med den bevidstløse mand.

Offeret brækkede næsen ved episoden, og han kunne mandag oplyse i retten, at han siden episoden i august har måtte gennemgå to operationer.

Den 23-årige gerningsmand mand blev fundet skyldig i grov vold og frihedsberøvelse. Han fik 1 år og 3 måneders fængsel. 

Da han var prøveløsladt på det tidspunkt, hvor han begik volden på tankstationen, og samtidig ikke havde afsonet hele sin straf fra en tidligere dom, blev reststraffen på 302 dage udløst og lagt oven i dommen, fra i dag. Dagens straf og reststraffen gav den samlede dom på 1 år og 3 måneders fængsel.

- Jeg er tilfreds med, at retten var enig i, at der var tale om grov vold og frihedsberøvelse, ligesom jeg er også tilfreds med, at reststraffen på 302 dage blev udløst, udtaler anklagerfuldmægtig Anne-Mette Wedell Seerup.

Den 23-årige mand blev varetægtsfængslet den 7. september og har siddet varetægtsfængslet siden.

Han har under sagen nægtet sig skyldig og tog sig efter domsafsigelsen betænkningstid med hensyn til at anke.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik