20-årig truede betjente og løb fra bosted i bar overkrop

Politiet måtte lede efter aggressiv 20-årig mand i Brøndbyskoven.

Fredag har været en ophedet dag for en 20-årig mandlig beboer fra bostedet Lunden i Brøndby.

Manden er nu i politiets varetægt, hvor han kan se frem til at blive sigtet for straffelovens paragraf 119, styk 1, der handler om vold eller trussel om vold mod tjenestemand, oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry. 

Den 20-årige mand mødte politiet, efter at han i formiddags blev så utilfreds og vred, at han knuste en rude på bostedet.

En patruljevogn var ved et tilfælde i nærheden, og bostedets personalet fik kontakt med betjentene og fortalt dem om den aggressive unge mand. 

Da politiet ville tale med manden, løb han i bar overkrop frem mod betjentene med knyttede næver som om, han ville angribe. 

Inden det endte med en decideret nævekamp, valgte manden dog i sidste øjeblik at dreje af og i stedet for stikke af mod Brøndbyskoven. 

- Vi kendte ham ikke og vidste ikke, om han eventuelt kunne være farlig for sine omgivelser, så vi lavede en eftersøgning med hunde og flere patruljer, siger vagtchef Kim Madsen til TV 2 Lorry.

Københavns Vestegns Politi brugte også Twitter til at oplyse om politiets tilstedeværelse i skoven - og til at advare borgere om, at de skulle holde sig fra manden, hvis de så ham.

Efter en kortvarig eftersøgning blev manden anholdt i Brøndbyskoven.

- Vi fik ham løbet op, og vi anholdte ham uden dramatik, siger vagtchefen til TV 2 Lorry.

Bostedet Lunden ligger på Brøndbyøstervej. 

 

 

 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik