Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

Paul Cunninghams Apple Pie
Foto: TV2/Lorry
Lounge 11/11-2010
Mere information

Paul Cunninghams Apple Pie

11-11-10 16.15 af TV2/Lorry

Lounge 1 |
Lounge Lorry+, 11. november (Genuds. TV2, 12. november). Poul Cunningham fra restaurant The Paul i Tivoli laver Apple Pie.

Skræl æbler, skær dem i mundrette bidder og steg dem forsigtigt på en pande med en god klat smør og vanilje.

Pisk 200 g æggehvider helt stive med 30g sukker. Kog vand, 300 g sukker og glukose op til 117grader. Pisk den varme sirup i æggehvidemassen lidt ad gangen. Pisk massen grundigt i otte minutter.

Hæld æblerne i små skåle, giv massen lidt hindbær marmelade (gerne hjemmelavet)  og læg et lag af marengs på toppen. Bag skålene i ovnen.

Imens hakkes mandler. Efter fire – fem minutter i ovnen tages skålene ud, pyntes med hakkede mandler og en skefuld mascarpone.

Klar til servering



Seneste 10 udsendelser