Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>

Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine
Foto: TV2/Lorry
 
Mere information

Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine

16-09-10 13.08

Lounge 1 |
Lounge, Lorry+, 16. september

Vores kok Jan Hurtigkarl laver Tagine, en marokkansk inspireret ret med andelår og varme krydderier.

Ande-tagine til 2 personer:

2 andelår - berberis eller alm. andelår
8 dadler
8 abrikoser
2 løg
1 gulerod
2 dl rødvin
2 dl hønsefond eller vand
Krydderier: 
1 stk stjerne anis 
1 stk kanel stang
2 stk chili
3 muscat blomme
2 laurbærblade
12 hele mandler

Andelårene brunes godt i panden. Tilsæt løg og gulerødder.
Når det er godt brunet tilsættes rødvin og fond / vand samt alle krydderierne, samt dadler og abrikoser. Læg låg på og lad det koge i 1 time for alm. and og ca. 1½ time for berberis.

Ande-tagine er klar og serveres med linser eller friskdampet cous cous.

Tagine kan i øvrigt også tilberedes med lammekød - bov, skank eller kyllinglår.

Bon appetit, Jan Hurtigkarl



Seneste 10 udsendelser