Vi bruger cookies!

tv2lorry.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.tv2lorry.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere>>


Lounge - Ekstra
Grillet aubergine med tunsauce Varm hummer med rosa pebersauce Chokoladekage med rom og chili Torsk, kapers og bladselleri Helstegt kylling "butterfly”med Karl Johan og havtorn Mamsens æblekage Blomkålspizza Fiskemousse på selleribøf English Muffins Kylling med bagte rabarber og agurke-radisesalat Thai-inspireret kyllingesuppe med varme krydderier og grillet ingefær Stegt mørksej - serveret med sorte ris og wakametang Dampet rokkevinge med bacon og kapers Spinat-bygotto med Vesterhavsost, basilikum og radisser Aladdins overflod Rå chokoladekage Frisk makrel i rød sauce Cheesecake-marmorerede brownies Agurkesuppe med yoghurt og grillet fjæsing Hornfisk-rillette med dampet asparges og ramsløgspesto Dampet bulgur med urter og muslingeragout Stenbiderrogn på ristet rugbrød med avocado, rygeost, radiser og purløg Stegt smelt med wasabi-sauce Laksefrikadeller og salat med stenbiderrogn Stegt rødfisk med chili/vanilje-sauce Stegt torskerogn med grøn mojo-sauce og stegte rodfrugter Grisesylte med karry, chili og allehånde Julekonfekt Hindbærmuffins med hindbærmarengs Stegt fasanbryst med druer og korender Stegt andebryst med kvæde- og butternut-chutney Grøn kærlighed Ovnstegt makrel med efterårsgrønsager, paradisæbler, simonekål og jordskokker Chok'o'orange Stegt kalvelever med rød garniture Hotdogs med rå sauerkraut Hornfisk på arabisk med løgsalat og nye kartofler i løvstikke Rabarberglaserede kartofler Ristede gnochetti med courgetter, feldsalat, parmesan og stegte citroner Sprødstegte poussiner med sukkerærter og kartofler i estragon- og anjos-sauce Hot Noodles Instant til 2 Jan Hurtigkarls stegte ørred med spidskål og peberrodssmør Joseph Sinaki tilbereder lam med bladselleri Slip slikket! Umahro Cadogan laver alternative søde sager Jan Hurtigkarl laver porre- og jordskok-suppe med karry og brødcroutoner Okseragout af Søren Ejlertsen Søren Ejletsen tilbereder forårsruller og bønnesalat Umahro Cadogan tilbereder alternativ julemad Jan Hurtigkarl tilbereder dampet skærising med østers i persillesky Krydderkage (Raw Cake) af Caroline Fibæk Jan Hurtigkarl tilbereder vildandebryst med tranebær og perleløg Paul Cunninghams Apple Pie Jan Hurtigkarl tilbereder stegt fjæsing Markus Grigo bager chokoladekage Jan Hurtigkarl tilbereder braiseret kalveskank Jan Hurtigkarl tilbereder marokkansk ande-tagine Søren Ejlertsen tilbereder skinkewok med persillerødder og majs
Markus Grigo bager chokoladekage
Foto: TV2/Lorry
 
Mere information

Markus Grigo bager chokoladekage

14-10-10 16.58

Lounge |
Lounge Lorry+, 14. oktober (Genuds. TV2, 15. oktober)
Dessertmager Markus Grigo laver chokoladekage med usædvanlig god glasur

Chokoladekage med tyk chokoladeglasur

8-10 personer
firkantet bageform på 1½ liter
lidt blødt smør og mel til formen
Kagemasse
150 g smør (stuetemperatur)
200 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
2 æg (stuetemperatur)
175 g mel
30 g kakao
2 tsk. bagepulver
¾ dl mælk
3/4 dl vand
75 g hakket mørk chokolade
Glasur
75 g sukker
3/4 dl vand
150 g mørk chokolade
Start med at pensle formen med lidt blødt smør og drys indersiden med mel.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker grundigt i en skål.
Pisk æggene let sammen og tilsat dem under piskning lidt ad gangen.
Massen skal piskes glat imellem hver gang, du tilsætter mere æg.
Kog vandet op og sæt det til side.
Sigt mel, kakao og bagepulver. Rør det i massen skiftevis med mælken.
Tilsæt vandet lidt ad gangen og den hakkede chokolade til sidst. Fyld massen i bageformen.
Bag kagen på midterste rille i forvarmet ovn i ca. 1 time.
Kagen må gerne være en smule klæg i midten.
Vend kagen ud på en bagerist og lad den køle af.
Kog nu vand og sukker til alt sukker er smeltet.
Hak chokoladen fint og pisk den i sukkerlagen.
Kog blandingen mens du pisker i den i ca. 1 minut.
Fordel glasuren straks på kagen inden den sætter sig.



Lounge - seneste
1 2 Næste