Malermestre snydt af Tommy Kamp

Den omstridte Køge-politiker Tommy Kamp er nu centrum i en ny speget sag om ubetalte regninger Han beskyldes for bevidst at løbe fra regninger for arbejde udført af små håndværksvirksomheder.

Ifølge de to malere Robert Onsberg og Michael Dirchsen, har Tommy Kamp sommeren igennem præsenteret sig som repræsentant for et firma ved navn Deko Byg, som Tommy Kamp hævdede, var ejet af hans samarbejdspartner ejendomsudvikleren og byrådsmedlemmet i Køge Kommune Carl "Calle" Christensen.

Robert Onsbergs selskab Danskbyg.dk fik til opgave at udføre malerarbejde på Panuminstituttet, og aftalen var, at betalingen skulle foregå i rater, efterhånden som arbejdet skred frem.

- Den første regning blev efter lidt tovtrækkeri betalt, men så stoppede betalingerne, og nu har vi over 100.000 kroner ude at svømme. Tommy Kamp er ikke til at få fat i, og Deko Byg siger de ingen penge har, fordi de ikke er blevet betalt af hovedentreprenøren. Jeg føler mig grundigt taget ved røven, siger Robert Onsberg.

En næsten identisk oplevelse havde Michael Dirchsen, der også blev tilbudt flere underentrepriser af Tommy Kamp rundt omkring i Storkøbenhavn, men efter tre måneder blev han mistænksom over for Deko Byg.

- Jeg rykkede for en kontrakt i månedsvis, og da jeg ikke fik den, så stoppede vi arbejdet. Tommy ringede to gange og tudede i telefonen og bad mig genoptage arbejdet, men kontrakten kom aldrig, siger Michael Dirchsen, som siger, han har flere hundrede tusinde kroner til gode i selskabet.

Deko Byg har deler adresse med Calle Christensens andre selskaber på Strandvejen i Køge, og det er også herfra, at enkelte af regningerne er blevet betalt.

Derfor lægger både Michael Dirchsen og Robert Onsberg ansvaret for de ubetalte regninger hos Carl Christensen, som de mener, gemmer sig bag stråmænd som Tommy Kamp og skuffeselskaber som Deko Byg.

Carl Christensen afviser blankt, at han skulle have været involveret i driften af Deko Byg og eventuelle underentrepriser.

- Min eneste rolle i det her er, at jeg har hjulpet Deko Byg med rent administrative ting. Jeg har ingen ejerskab, jeg har ingen direktør rolle, jeg har intet ansvar. Jeg har kun stået for bogholderiet. Det er ren chikane og dybt uprofessionelt, når de går efter mig på den her måde, siger Carl Christensen, der føler sig krænket af malernes beskyldninger.

Han afviser også, at Tommy Kamp har forhandlet på hans vegne.

- Jeg ved ikke hvad Tommy går og siger. Det skal jeg ikke gå over være ansvarlig for. Han er ikke ansat her, og vi har ingen forretningsmæssige forbindelser. Der er kun én person, der indgår kontrakter i min virksomhed, og det er mig, siger Carl Christensen til DAGBLADET.

DAGBLADET har flere gange forsøgt at kontakte Deko Bygs direktør Jørgen Gruntegaard Hansen og Tommy Kamp for en kommentar, men det har ikke været muligt.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik