Okore om venstrebensmål: Det sker ikke hver dag

FC Nordsjællands Jores Okore har fået selvtillid til at søge chancerne. Fredag blev han matchvinder mod AaB.

FC Nordsjællands 20-årige landsholdsspiller Jores Okore scorede kampens eneste mål, da de danske mestre fredag aften vandt 1-0 hjemme over AaB i Superligaen.

Okores mål blev endda sat ind med det kolde venstreben.

- Det sker ikke hver dag, siger Jores Okore.

- Indtil videre har jeg scoret alle mine mål med tre forskellige dele af kroppen: Hovedet, højre ben og venstre. Så nu må vi finde ud af, hvilken kropsdel jeg skal score med næste gang.

Forsvarsspilleren er på det seneste kommet frem til flere målchancer. Det skyldes selvtillid, forklarer den unge forsvarsspiller.

- Jeg tror lidt mere på det, efter jeg scorede første gang. Så kommer der den der ketchupeffekt, hvor du søger bolden endnu mere. Det gør mig farligere, siger Okore, der også nettede i forrige kamp mod Silkeborg.

Han er yderst tilfreds med, at det lykkedes FC Nordsjælland at sejre i topkampen på trods af, at holdet kun tre dage forinden havde brugt mange kræfter i 1-1-kampen mod Juventus i Champions League.

- Vi spillede rigtig godt. Vi holdt AaB fra de store chancer i anden halvleg og endte også med at holde nullet, så det er fantastisk. Det luner i tabellen, siger han.

FC Nordsjælland er på tredjepladsen i Superligaen. Holdet er et point efter AaB og fire efter duksene fra FC København.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik