Aalborg giver ismestrene en ny dukkert

Hernings ishockeymestre blev slået på straffeslag og har kun hentet tre point i fire kampe.

De danske ishockeymestre Blue Fox Herning har fået en tung sæsonstart, og træner Todd Bjorkstrands humør er næppe blevet meget bedre, efter at hans spillere igen kiksede, da Aalborg var på besøg tirsdag aften.

Nordjyderne vandt med 3-2 efter straffeslag, og dermed har mestrene tabt tre af de første fire kampe, hvor holdet kun har samlet tre point sammen.

Herning bød ellers de 1011 tilskuere på en fin slutspurt, da holdet på træffere af Rasmus Nielsen og Sami Blomqvist gik fra 0-2 til 2-2 i de sidste 10 minutter af kampen, men efter en målløs overtid var aalborgenserne bedst i straffeslagskonkurrencen.

Straffeslag måtte der også til, inden Rødovre havde vundet over Frederikshavn. Jannik Karvinen stod for den afgørende scoring på straffe, så Rødovre vandt med 3-2.

Tirsdagens runde bød på sæsonens første gevinst til Copenhagen Hockey, der på en scoring knap tre minutter inde i ekstratiden slog Esbjerg 4-3 i Granly Arena i det vestjyske.

Olaf Ellers Esbjerg-mandskab har været involveret i tre tætte kampe, men har ikke vundet nogen af dem.

Odense var det eneste hold i AL-Bank Ligaen, der formåede at vinde i ordinær tid, da fynboerne kunne tage hjem fra Herlev med en 2-1-sejr.

Sønderjyske, der ikke spillede tirsdag, fører ligaen med maksimumpoint. Sønderjyderne har ni point efter tre kampe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik